Op zondag 25 maart jl. is de expositie georganiseerd door FOMAAS officieel geopend. In het kader van de “Heiligdomsvaart 2018” in Maastricht draagt deze expositie de titel “Barmhartigheid”. Amateur-fotografen kregen de opdracht om dit thema zo origineel mogelijk en treffend in beeld te brengen. Uit de foto’s van de 180 inzenders zijn 58 foto’s geselecteerd voor de  expositie die van 25 maart tot 10 juni is te zien in Centrè Cermamique te Maastricht , de toegang is gratis !

De wereld mooier maken

‘Doe goed en zie niet om’ is voor zowel gelovigen als anders- en niet-gelovigen een thema om mee aan de slag te gaan. Het thema geeft ook gelegenheid tot ontmoeting. Als iedereen in zijn omgeving barmhartig is voor de ander, dan wordt de wereld mooier. En zo bouwen we beetje bij beetje aan een cultuur van ontmoeting.

JE-FOTOGRAFIE heeft drie foto’s geleverd voor de deze uitzonderlijke expositie. De 3 foto’s hieronder zijn zowel traditioneel als passend in de tijd en herkenbaar voor iedereen.

 

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met *

Deze website gebruikt Akismet om spam te verminderen. Bekijk hoe je reactie-gegevens worden verwerkt.